Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Babafotózás tippek

2018.06.25

8. Használjon széles nyílásokat a maximális hatás érdekében

 

"Nem hiszem, hogy valaha fényképeztem volna egy gyermeket az F2-nél kisebb nyílásokkal" - mondja Elena. "Hacsak nem városi környezetben vagy, és ez a történet része, használja a lehető legnagyobb nyílást. Ez a 85 mm-es vagy annál hosszabb lencse és a gyermek és a háttér között elegendő hely álmodozó hatást eredményezhet. "Azt is mondja:" készen áll arra, hogy az ISO-t forgassa legalább 1/160, mert a gyerekek sokkal többet fognak mozgatni, mint a felnőttek! "

 

 

Hardik: "Semmi sem ragadja meg a gyerekeket, csakúgy, mint a legfontosabb lencse. Személy szerint szeretnék 50 mm-es (1,8 vagy 1,4) és 85 mm-es (1,8 vagy 1,4) értéket, és ha jó költségvetésed van, akkor is választhatsz a Canon vagy a Nikon 70-200 mm-es f 2.8 lencséjét, amelyek képesek a háttérben vajas mint egy álom, míg a téma éles, és kiemeli.

 

9. Gyakorolj családdal és barátokkal

 

Ha el akarod kezdeni a pénzt a gyermekeiről, készen kell állnia arra, hogy időt fordítson. "Tegyen néhány évet a barátaim gyermekeivel, és dolgozzon vele" - javasolja Ryan. "Valóban meg kell tanulnod, hogyan beszélhetsz és dolgozhatsz a gyerekekkel, és ez időbe telik."

 

 

10. Ez egy szóbeszéd üzlet

 

Miután elkezdte felépíteni a portfólióját, használd ki a szóbeszéd erejét.

 

Ahogy Elena rámutat, a közösségi média különösen hasznos lehet: "A boldog anya mindig beszélni fog a fotókról, és megmutatja barátainak. Mindig megadom az ügyfeleknek a kis jpeg fájlokat a vízjelemmel, amelyek készen állnak a közösségi médiában való közzétételre, függetlenül attól, hogy milyen csomagot vásárolnak, és ösztönözem őket, hogy osszák meg a fotókat. És ha lehetséges, szerezzen meg néhány ügyfelet, hogy írásbeli kiadványt adjon neked, hogy saját fotóit használhassa saját promóciójára. "

 

 

11. Engedélyt kap

 

Ne felejtsük el, hogy etikai szempontok vannak a gyermekek fotózásakor - mindig legyen érzékeny rájuk. Ez általában azt jelenti, hogy a gyermek szüleivel vagy gondviselőivel együtt dolgozik: "Amikor gyermekeket fotózok, az egyik szülőnek jelen kell lennie" - mondja Elena -, bár én ragaszkodom ahhoz, hogy távol tartsanak egy szemmel, hogy szabadon dolgozni a gyerekgel zavaró hatás nélkül! "

 

 

 

Ez elkeserítőbb lehet, ha ki vagy be, rögtönzött felvételek készítésével, de még mindig óvatosnak kell lenned. Ahogy Hardik mondja: "Mindenkinek megvan a saját privát térfogata, ezért ha lát egy gyermeket, akit fényképezni szeretne, udvariasan kérdezze meg õrét, mielőtt lõni kezdene. És ha közzé szeretnéd tenni egy gyermek fényképét, és tudod, hogy a gyermek gyámja, akkor erről tájékoztatnia kell. "

 

12. És az első számú tanács? Élvezd!

 

Ryan: "Mindent szórakoztass. Beszélgetek arról, hogy beszélgetek a gyerekekkel, akiket fényképezek, de mindig egy kicsit ostoba is vagyok. Nem számít, hogy mit lőni azon a napon, azt akarom, hogy mosolyogjanak az arcukon, izgatottan látva a fényképeket.

 

Elena: "Valódi szeretettel kell szeretni a gyerekekkel való kapcsolatot. Az első számú cél az, hogy szórakoztasd őket. Amint élvezik magukat, megfizethetetlen pillanatokat fognak adni. "

 

Hardik: "Mindössze annyit kell emlékezned, hogy megy az áramlással, és barátságos kapcsolatot alakít ki. Érezze a környezetet a gyerekek körül, érezze érzelmeit, majd vedd fel a megfelelő lencsét, készítse el a lövést, és a pihenés sima menet.