Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kisbaba fotók

2018.04.16

Milyen termékeket és áraid vannak?

A kisbaba Life számos lehetőséggel és termékkel rendelkezik. Kínálunk CD-ket, hagyományos nyomatokat, matricákat, születési hirdetményeket és még sok mást. Van valami, ami megfelel minden igénynek és költségvetésnek. Adj nekünk egy hívást a területedre vonatkozó árképzésről.

Vannak promóciók vagy csomagok?

Bella Life egyik legnépszerűbb lehetősége a babafotó csomag. A Mérföldkő csomag négy üléssel rendelkezik diszkontált áron otthonában vagy egy helyi parkban, amely a vásárlástól számított két éven belül használható. Általában a kisgyermekesekkel rendelkezők megveszik ezt a csomagot, mert akkor láthatja a leginkább észlelhető változásokat a fotókon; a leggyakoribb időzítés 3/6/9/12 hónap.

A baba élet féléves eseményeket is kínál - a helyi parkok kondenzációs ülései lehetővé teszik az ügyfelek számára egy gyorsabb alternatívát a hagyományos lövöldözésekhez. Ezek az ülések nagyon népszerűek és gyorsan feltöltődnek, ezért győződjön meg róla, hogy gyorsan cselekszenek a dátumok bejelentésekor.

Hogyan készülhetek fel az ülésemre?

Nem szükséges speciális intézkedéseket tenni otthona a fotózásra. Fotóink tapasztalták a legmegfelelőbb beállítást, és megfelelő helyeket találnak minden otthoni fotózáshoz.

Az újszülötteket az élet első két hetében kell ütemezni, hogy valóban befogadják ezt a különleges időt. Lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt kiszállítaná, hogy képesek vagyunk-e egy fotós "on-call" -al, és várjuk, hogy a köteged öröm érkezik. A tartalmi baba a legszebb képeket teszi, így próbálja meg a babát táplálni és megváltoztatni. Az élet megtörténik, tehát mindenképpen megértjük, hogy szünetet kell tartanunk egy táplálékhoz vagy változáshoz! Ugyanezek az elvek vonatkoznak az idősebb gyerekekre (és felnőttekre!); jól táplált és pihentető mindig a legjobb.

Üdvözöljük minden olyan tartozékot, amelyet hozzá lehet adni a fotóhoz, és segíthet kifejezni gyermeke személyiségét. Azt akarjuk, hogy az igazi egyén lásson. Beszélje meg velünk a konkrét gondolatokat és ötleteket a munkamenet előtt; Üdvözöljük a bevitelt!

Mit kell viselni?

Öltözz fel vagy öltözz le. Viseljen mindent, amit képvisel. Javasoljuk, hogy távol tartsanak távol ruhadarabokkal, szövegekkel, karakterekkel vagy képekkel. Ékszerek / kiegészítők finom, amíg nem zavarják. Csoportkép esetén megpróbálja összehangolni a ruháidat, de nem feltétlenül egyezik meg.

Mennyi ideig van egy munkamenet? A munkameneteket akár 30 perc vagy akár több óra is el lehet foglalni (párt vagy rendezvény esetén). Minden munkamenet egyedülálló, és velünk együtt dolgozunk, hogy biztosítsuk a megfelelő időtartamot.

ref: agardigabor.hu