Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újszülött fotózás ötletek

2018.05.15

Van egy pár DIY backdrop tábla, amiket körülbelül 10 dollárért készítettem (teljes utasítás ebben a bejegyzésben). Két konyhafotelem hátára támaszkodom az újszülött fotózáshoz. A háttérdekorációkat egyedül lehet használni egy szilárd színű háttér számára, vagy használhatják a takarók lefedését több háttérbeállításból. A hátteret úgy kell megvezetni, hogy az ablak jobb vagy bal oldala felé nézzen, ne a közepén, ahogy a fenti képen látható. Ez lehetővé teszi, hogy a babafej egy kicsit közelebb kerüljön az ablakhoz, mint a lába, és így a fény először a homlokába ütközik, és enyhe árnyékokat idéz elő az orra és az álla alatt. Ha nincs hátlapja, álljon hátra két konyhafülkével hátra, így lefedheti a takarót. Ha egy háttámla lapot használ, azt a székekkel kell rögzíteni, amelyek előtt áll, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem esik le.

3. Köpeny párnák. Azt akarod, hogy a baba felemelkedjen a földről, hogy mindenféle szögből fényképezzen, nem csak felülről. (Időnként a babaat a földre taszítom, hogy a fényképet közvetlenül fentről lefényképezzem - holnap megbeszélem.)

4. Párna, boppie vagy babzsák. Örülök, hogy valami kicsit lágy lesz, hogy be tudja állítani a babát, majd mozogni, hogy segítsen neki elhelyezni. Egy kis babcsomag tökéletes lenne, de nekem nincsen, ezért párnát vagy boppie-t használok.

5. Védő műanyag (nem látható). Ez csak akkor szükséges, ha a baba csecsemő nélküli felvételét tervezi. A fotózás közben valamikor megy a fürdőszobába (ez mindig megtörténik), így védjük a párnát és a párnákat.

6. Egy spotter. Bármikor, amikor fotózol egy csecsemőt, valóban szükséged van egy másik személyre, mint egy spotterre. A másik személy egyetlen feladata, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a baba nem dobja le a párnákat a padlóra. Ha újszülötteket fotózol, rendkívül valószínűtlen, hogy elég erősek lesznek ahhoz, hogy bárhol feltekerhessenek, különösen, ha a boppy párnán vagy a babzsákon fészkelődnek, de soha nem lehet túl biztonságos. Ezért győződjön meg róla, hogy az Ön "asszisztense" a padlón ül a karján.